Tuesday, April 21, 2009

Lihtsalt jalg [64] ja ratas ning jalg [21]

Pühapäeval osalesin 71. Rabajooksul, osavõtjaid oli väga palju vaatamata külmale ilmale. Erilist trenni ma selle jaoks ei teinud, tegelikult ei olnud ma nädalaega üldse jooksutrenni teinud. Kuid kuna rada oli kõigest 6 km(nende väitel küll 6,3km aga minu kell näitas 6 km), siis ei olnud selle läbimisega väga probleeme. Pulss oli küll suhteliselt kõrge, kuid kuna tegemist oli võistlusega, siis on see ok.

Rabajooks
Distants 6 km
Aeg 33:05
Keskmine kiirus 5:26 min/km
Pulss 183
Kaloreid läks 442


Käisin sama rada jooksmas ka sügisel, tõsi siis jooksin 2 minutit kiiremini.


Eile tegin oma esimese korraliku rattatrenni. Kodu tänavatel ei viitsinud ukerdada, nii siis panin ratta kuuti ja põrutasin Nõmmele. Plaanis oli teha läbi Nõmme-Harku ring 15 km. Alguse tegin Trummi spordi rajal, kuna see on aga suhteliselt mägine, oli algus raske ja hing kinni. Kui aga juba Harku poole ajama sain, muutus rada lihtsamaks ja pulss rahulikumaks. Huvitav oli avasta Pääsküla rabas nii palju inimesi, oli nii jooksjaid kui ka rattureid. Viimastega ma võidu tegema ei hakanud, aga jooksjatest oli küll päris hea mööda kütta. Kokkuvõtvalt oli ratta sõit väga mõnus ja oluliselt lihtsam kui jooksmine. Kuid kuna ratas ei olnud ikak päris korralikult välja timmitud, siis viin selle täna kuhugi asjatundjate juurde hooldada. Lisaks võrreldes kalorite põletamist, on eilse põhjal võrreldes tundaega ratta sõitu oluliselt effektiivsem kui tund aega jooksmist, ei tea kas peaks rõhuma natuke aega rohkem rattale?

Distants:21,9 km
Aeg:1:12:49
Keskmine pulss: 149
Kiirus: 18,3 km/h
kalorid: 1 795


Lõpetuseks, oleme Kisti, Raiko ja Kauriga kõik end SEB jooskumaratinile (23 km) registreeunud. Jooks toimub 10ndal mail, seega on veel ca 2 nädalat jäänud aega treenida.

No comments:

Post a Comment