Sunday, April 5, 2009

Lauri:Tormakas algus[39]

Lugesin blogist, et Uri on kõvasti jooksma hakanud, ei saanud alla jääda, seega sai see nädal kokku 4 trenni tehtud. Esimesest juba kirjutasin oma eelmises blogis. Teine trenn toimus samuti kodukandi tänavatel, siis sai kokku lipatud 7,9 km.

Olles nädalalõpus teinud ka kaks trenni metsas/pargis siis on selgelt näha, et joosta sirgel, ilma oluliste takistuste ( ristteed, valgusfoorid jms), rajal on palju lihtsam kui tänaval. Tavarajal on pulss ühtlane ning kiirendused-aelgustused jäävad ära. Samas on aga selline erineva tempoga jooksmine huvitavam kui tavaline sörk. Sellest siis ka mu kahe esimese trenni kõrgem pulss 173 ja 167.

Nii nagu Kaur allpool mainis, siis eile käisime Nõmmel terviserada testimas. Metsaalune oli jäine, seega jooksime Mustakale ja tagasi mööda rasket, erinevate kõrgustega rada.
Kogu distants: 7,8 KM.
Aeg:55:18
Keskmine tempo: 7:05
Pulss: 170

Täna oli ilus ilm ja see pärast oli plaan teha üks pikem trenn. Kuna kõik metsaalused rajad on märjad ja tänav on ebamugav joosta, siis langetasin valiku Kadrioru pargi kasuks. Rahavast oli kui murdu aga rada oli kuiv ja mõnus. Meeles kõikus koguaeg aasta eest samal rajal joostud 20 km. Ilm oli ilus ja aega oli, seega seadsin ka see kord samasuguse eesmärgi ning peale 5 ringi oli tulemuseks 17,5 km. Püüdsin hoida koguaeg madalat tempot ja nii saigi pulss alla 160, mis on minu puhul hea tulemus.
Distants:17,48
Aeg: 2:14
Tempo: 7:41
Pulss:158



Kokkuvõtvalt võib öelda, et mina olen esimesteks võistlusteks valmis!

1 comment:

  1. Kurat, ei tee siin niimodi salatrenni! Siis ei tea ju enda kilomeetreid kruvida, kui sa siin sedasi 4 trenni korraga lajatad!

    ReplyDelete