Sunday, April 12, 2009

Lauri: [58]

Selle nädala teisel poolel sai kaks väga madala pulsiga trenni tehtud - neljapäeval käisin üksi Pirital kepikõndi tegemas. Tegin oma tunnijagu ja sain kokku 7 km, samas aga oli pulss tõesti madal, keskmine tuli 134. Laupäval tutuvustasin ka Kaurile kepikäimise maailma, tegime Tartu külje all ühe kahetunnise matka, kokku 12 km. Kuna see oli trass oluliselt siledam kui Pirital, sain pulsiks isegi 128. Vahepeal sattusime küll vesisesse metsa ja siis sai ka natuke joostud, kuid seda vaid lühikestel lõikudel ja rahulikult.


Tartu

Eile tegin Tartus cruiseriga esimese jalgratta sõidu. Tegemist oli pigem linna nautimise kui trenniga, kuid alguseks hea. Täna tõin teise ratta Tallinna ja nüüd saab metsavahel maastikutrenni tegema hakata.

Reedel käisime Kristi ja Uriga Jägala jõel raftingul, mul polnud küll mõõtmisvahendeid kaasas, kuid külmas vees sai kõvasti rapsitud ja koormust oli küllalt. Lisaks sellele uus kogemus ja jääkülm vesi. Minu jaoks on veespordi hooaeg avatud! Varsti läheb meri ka talutavamaks ja surf saab alata.


Sõit algas rahulikumas vees põlluvahel.

Sellest lähtuvalt tekibki mul kahtlus seoses augustikuise triatloniga, kuigi olen korduvalt mõelnud, et tahaks kord ühe sellise läbi teha. Samas aga on surf südamelähedasem, seega muu tegevus peab selle ees taanduma. Kokkuvõtvalt püüan treenida nii mitmekülgselt kui võimalik ja kui seks ajaks on vorm hea siis kaalun ka triatlonsist osa võtmist.

No comments:

Post a Comment