Monday, January 12, 2009

Kristiina: spordilaager

Kõik algas neljapäevase SC Tempo mänguga, mis kõigi aegade jubedaima esitusega venis viie geimiliseks. Õnneks tuli vähemasti võit

Reedel oli plaanis suusatamine. Idlesin õhtul nii kaua, et rajale jõudsin kümmekond minutit enne üheksat. Õnneks/õnnetuseks jagus sõitjaid ka selleks kellaajaks rohkem kui küll. Plaanis oli proovida Kauri verinoori Rossignoli uisusuuski ja selgusele jõuda, kas endalgi oleks seesuguseid tarvis. Algul oli plaan sõita 7 ringi ehk siis 10 km ja natuke peale. Aga pärast 5ndat oli tunne nii hea, et võtsin eesmärgiks ikka 10 ringi teha. Nii lõpetasingi punkt kell 10 ja peale 15 km.

Laupäeval oli esialgselt plaanis sõit Valgehobusemäele aga, et reede õhtul Levikas pisut pikemalt läks, magasime sisse ja proovisime hoopis Pirita rada. Esialgu sõitsin Kauri visuga kolm 2km ringi klassikat, siis kauri Rossignolidega uisku ja lõpuks enda Fishertega uisku. Kokku ka vast ca 10 ringi ja 15 km.

Pühapäeval peale järjekordset sissemagamise võtsime peale Petsi ja sõitsime siiski Valgehobusemäele. Et rada oli sula, ei tulnud klasska sõitmisest isegi juttu. Esimese tegin 5km ringi ja peale seda ühe kolmese väikse lisatiiruga ja siis lõppu kolmese ilma lisatiiruta. Kokku siis vast 12 km.

Täna hommikul täheldasin paremas küünarnukis veidi valu. Ei teagi kas see "spordilaager" on nukile üle jõu käinud või lõin selle eile ühel järjekordsel kukkumisel lihtsalt ära...

Distants kokku 42 km.

No comments:

Post a Comment