Saturday, January 10, 2009

Kaur: neljapäevane ja tänane trenn

08.01.09 Suuski tasub määrida. Ilgelt mõnus on kui libiseb. Aeg lendab linnutiivul ja treeningmahtu tuleb juurde.
Lühikeste rossignolidega pole üldse paha uisku sõita. Toimivad küll.
Neljapäeval käisime koos Hennoga - mina suuskadega, tema jooksukingadega - nõmme spordiradadel. Tulemuseks oli 1.15 sporti ja üks paar leitud vabatehnika suuski. Visu Racer Pro-d. Kaido oli oma suusad jalast võtt ning tuhat nelja ajama pannud... tema õnneks, Henno õnnetuseks on ta nüüdseks siiski välja ilmunud ja varsit saabki oma suusad tagasi. Nõmme kunstlumeringil polnudki muud häda kui see, et ta nii lühike (ca 1.5km) oli ja sutsu igava profiiliga. Kilomeetrite lugemine läks sassi, aga kujutan ette et see sinna 15-20 kanti jäi.

10.01.09 Tänane treening. Pirita velodroomi ca 2km-sel kunstlume rajal ca 1.10 sõitu oli vägagi mõnus. Profiil on etem kui Nõmme tehisrajal, päike paistis ning raja kõrval olev roheline mätas lisas suusatamisele kerge irreaalse mõju. Ringe tuli 10 ehk ligikaudne läbisõit 20km.. Libiseva suusaga on lust sõita.

Pulsivöö patarei vahetasin ka nüüd ära ja järgmiste trennide kohta saab ka keskmise pulsiinfo välja kirjutada. Henno varustab meid varsti aga oma treeningust väga detailsete andmetega, mis ta oma randmekompuutrist välja imeb.

No comments:

Post a Comment