Tuesday, February 3, 2009

Lauri: kulminatsioonini jäänud 2 nädalat

Esmaspäeva õhtul (02.02) käisime Kristi ja Raikoga jälle Pirital Visu libistamas. Lisaks traditsioonilisele ringile, tegin see kord otsa ka tõusu jupi, mis jääb teisel poole jõge. See lisa tõus teeb ringi pikkuseks kokku ca 3,9 km. Seegikord oli mu eesmärgiks hoida madalat pulssi, kuid eelmise korra keskmine 153 oli ehk liiga madal, siis ei surunud see kord nii alla ja sain keskmiseks 160. Sellises pisut tempokamas rütmis oli mõnusam sõita, kui tol (26.01) korral.


Püüdsin enne sõitu koduste vahenditega vana määret eemaldada ja rajale minnes panin ilmale vastava pidamise alla, tulemus oli hea – kergemast tõusust sain üles sõita rajas ja libisemine oli ka enam-vähem teistega võrdne. Kokku tegin kolm ringi, esimesed kaks lihtsalt klassikat, viimase ainult paaristõugetega.

Häälestasin seekord ka oma kella nii, et see ei viskaks igal endale sobivalk hetkel auto lap-i. Seadistasin selle nii, et peale iga kilomeetri läbimist, sain vaheaja. Nii on ehk parem kodust analüüsi teha ja erinevaid lõike omavahel võrrelda.

Esmaspäeva kokkuvõte

Distants 11,73 km

Keskmine kiirus 5:29 min/km

Aeg 1:04:14

Keskmine pulss 160

Põletatud kaloreid 810


See kord siis detailne info mu iga läbitud kilomeetri kohta.



No comments:

Post a Comment