Thursday, February 19, 2009

Kaur: jätkuvad talverõõmud ehk kokku 346km

Käisin täna rahulikku trenni tegemas. Õhtul 22-23 on Pirital päris mõnus tühjus. Samas - täitsa üksinda ka ei sõida, mõned inimesed on ikkagi rajal. 55 minutiga 13km uisku - oli nagu pooleldi rahulik, aga vahepeal läks ikkagi kiireks. Tunde järgi oli pulss 150 kandis :P


Vaatasin üks päev Veiko Tääri suusapäevikut, kus Risto Roonet andis vihje uisusammu kohta - kõigepealt hakkab libisemine sisemisel kandil, siis tallal, edasi välimisel kandil ning lõppeb tõukega. Pikalt suusal libistamine ja sisemisel kandil sõita proovimine jättis must kindlasti nii mõnelegi päris totaka mulje. Enne uisuväljaku juurde laskumist jooksid suusad laiali ja käisin potsti tagumikule. Enne seda olin ma just möödunud ühest naisterahvast, kes selle peale kindlasti mõtles, et no on mees - ilgelt ässab, aga sõita ei oskagi. Ässa nagu ei tahtnud panna, aga kukkumine oli kindlasti äss - seepärast peaksin taga nõustuma... AGA kolmandal ringil ei kukkunud enam kordagi (eelmisel kahel prantsatasin mõlemal korra)!!
Kilometraaz on nüüd kusagil 340-350 vahel - 250 + kaks maratoninädala trenni a 10km + maraton 63 + tänane 13. Sel nädalal maratoni ei sõida, samas Haanja oma tahaks kindlasti sõitma minna.
Kuigi selle talve eesmärk - Tartu Maraton - sai täidetud, pole 'suusamott' veel kadunud. Aga järgmist sihti on ikkagi ette vaja, muidu võib varsti asi laiali vajuda.

ps. see et Tartus inimestel treener on, teeb kadedaks! Millal treeninglaagri teeme?

No comments:

Post a Comment