Friday, February 6, 2009

Kaur: Stardinumber 3190 [212]

Sellise numbri all näeb mind tuiskamas mööda Tartu Maratoni suusarada järgmisel pühapäeval. Kui miski just alt ei vea- kolm sülitust üle õla - mida ma loodan, et ei juhtu.

Eilne kangutamine rajal nõudis keskmiseks pulsiks 159, töö pikkus 1 tund ja läbitud sai 4 ringi ehk ca 12km. Vorm võiks ikka veidi parem olla..

Eile määrisin suuski esimest korda määrderauaga. Ei ole kindel, kui hästi see parafiinitamine välja kukkus, aga igal juhul libises suusk etemalt kui Lauril. Päris sellist libisemist ei olnud, nagu mõnel korral olen uisusuusaga saanud - aga ehk olid ka lumeolud teistsugused. Üldiselt tundub see suusamäärimine ilgelt keerulise tegevusena, aga selle selgeks tegemine tundub hasartitekitavalt huvitav... vähemalt sellisel harrastaja tasemel tahaks oma suusad hästi tööle saada.

Kiirmäärde puhul on muidugi positiivne see, et see ei võta üldse aega. Tuleviku töömeetod peaks vist olema selline, et põhjamäärded tuleks vedelalt kodus alla panna ja siis nädala sees ja tavapärastel kordadel enne sõitu lisaks kiirmääret.

läheks teeks täna ka võikese sõidu?

No comments:

Post a Comment