Monday, February 1, 2010

Lauri [144]

Eile sai Uri ja Kristiga Kõrvemaal käidud. Halb rada oli. Esiteks ei olnud korralikku klassika rada sisse aetud ning kui oligi, siis oli see puudelt kukkunud lume alla mattunud. Teiseks oli 24 km ringil puudulik viitade süsteem. Olles sellel 5 km pauna peal, mis 19 km rajast erineb sattusin kaasteelistega mitmel korral erinevatel teelahkmetel kokku ja arutasime, milline rada tuleksvalida. Õnneks leidsime lõpuks sealt rägastikust tee välja ja saime juba teada rada jätkata.

Peale 15 km sai mul aga kella auku tühjaks, nii et täit infot eilse kohta pole. Kogu ringi pikkus oli ca 24 km ja selleks kulus vist umbes 2,5 h. Kella mõõtmise aja jooksul oli pulss keskmiselt 150, vast jäi ka teises osas pulss samale tasemele.

Tänaseks kokku läbitud ca 144 km, eelmisel aastal tegin vaid klassikat, see aasta on ka 40 km uisku kõrval. 2009 a jaanuaris jõudsin läbi sõita 95 km ja ajaliselt sai siis tehtud kokku umbes 11 tundi trenni. Koos ühe kepikäimisega on see aasta trenni tehtud 16 tundi. Jaanuari keskmine pulss jäi 148 peale, eelmine aasta oli samal perioodil keskmine pulss 170, seega võib öelda, et see näitaja on oluliselt paranenud.

No comments:

Post a Comment