Saturday, January 2, 2010

Lauri: suusahooaeg alustatud. [6 km]

Head uut aastat SPROTT!

Eelmise aasta viimasel laupäeval tegin ka oma suusad sel hooajal esimest korda lumiseks. Esimesel korral tegin vaid jalgadega trenni, kuna olen jõusaalis või ujudes oma õlale liiga teinud siis pikemat perspektiivi silmas pidades, järgmised paar nädalat õlavöötmega trenni ei tee. Ausalt öeldes pole peale ühe võrkpalli üldse seni trenni teinud.

Käisin Tartus laululava taga seda väikest ringi nühkimas. Kuna tegemist esimese korraga, siis algus oli vaevaline. Küll olid tasakaal leidmisega alguses probleeme ning esimesed paar ringi andis ka suusk tagasi, kuna pidamist polnud ma viitsinud korralikult alla panna.

Kokkuvõtval läbisin 45 minutiga 6 km. Keskmine pulss jäi 148 peale. Võtsin esimest korda ka rahulikult, aga arvestades eelmise aasta kõrgemaid keskmiseid on see aasta alanud paremini. Ei tea, kas asi on eelnevas paremas ettevalmistuses ujumise näol või olen nüüd teadlikum pulsi hoidmisest. Igatahes, veel nädala jagu võtan elu rahulikult, siis hakkan tõsisemalt suusatama.

Ahjaa plaan on tuleval nädalal ka oma koormustest lõpuks ära teha ja siis oma uut suusaõpikut rida-realt järgides maratoniks valmistuda. Selle aasta eesmärgiks on ka mul püüda paranda eelmise aasta tulemust.

No comments:

Post a Comment