Wednesday, June 30, 2010

Lauri: kõrvalalad

Viimase nädalajooksul olen peale surfi ka muud sporti ikka teinud, lühidalt siis ka nendest.

Eelmine teisipäev sõitsin ratas Järve tervise rajal. Tegemist on suhteliselt väikse ringiga, kogu pikkus vast 2,3 km. Kuna see asub kodust vaid 10 minuti kaugusel, siis pedaalisin sinna tegin kohapeal neli ringi ning väntasin lõdvestuseks koju tagasi. Rada on küll natuke liiga lühike aga see eest on seal kaks küngast, kus rattad õhku saab.

Aeg 53:43
Distants 18 km
Keskmine pulss 138


Esmaspäeval oli selline rahulik ilmanautimise jooks Harku ringil. GPS-i peale ei pannud, aga juba mällu sööbinud ringi pikkuseks peaks olema ca 8 km.

Aeg 1:01:45
Distants 8 km
Keskmine pulss 151

Eile käisin Trummis ja Harku ringil jälle ratast sõitmas. Algust tegin Trummi spordipargist, Harku metsas tegin kaks ringi ning siis suundusin tagasi.

Aeg 1:10:41
Distants 26 km
Keskmine pulss 145


Peale sõitu viskasin ratta autosse ning tegin Trummi avabasseinis veel 3x200m ujumist ( krooli, rinnuli ja selili). Väga mõnus oli jälle üle pika aja ujuda, ma olen täheldanud, et veega seotud spordialad on ikka mu vaieldamatud lemmikud. Bassein oli täiesti tühi, nii et sain rahulikult oma tempot lasta. Väljas oli temperatuur veel 22 C vees ei tundunud ka liigpalju jahedam.

Kahjuks vee alla küll pulsimõõtja ei tööta, kuid liiga kõrgele see õnneks ei tõusnud. Küll aga oli tehnika peale pikemat pausi täiesti kadunud. Järgmine kord peaks prillid ka kaasa võtma, siis on lihtsam ka sirget joont pidada ja mitte tuigerdada mööda rada.

Aeg 13:49
Distants 600 m

Ratast peaks nüüdseks olema kogunenud 504 km ja jooksmist vaid mannetud 38 km.

Vaatamata selle, et ma pole see suvi peaaegu et jooksnudki, regasin end laupäevaseks Kõva Mehe Jooksule ja sügisel SEB jooksu 10 km rajale.

No comments:

Post a Comment