Wednesday, June 16, 2010

Lauri [Skate 112 L, Powerdrive 6.0 m² ]

Pole miskit mõnusamat kui õhtune surf!

Ilm oli eile suurepärane - Päike paistis silma ja kerge tuul puhus kuklasse, ainult et vesi on ikka külm. Isegi oma 7 mm paksuse kalipsoga on meres pikemalt ulpimine ikka päris jahe, temperatuur on vast nii 10°C kandis. Samas nii kui veest välja sain oli jälle soe, ainult et aastatega on kalipso jalge vahel natuke rebenenud, nii et allpool on tuulutus olemas.

Alguses oli mul purje trimmiga probleeme, nii et käisin paar korda kaldal sättimas. Enne sõitu olin unustanud, et talveks lasin kõigil purjedel liistud lõdvaks, nii et ka need tuli üle keerata. Hea et olin Kaurilt eelmine nädal kuuskant võtmete komplekti laenanud, sain nendega liistud korralikult pingesse. Mõtlesin et ehk parema trimmiga suudan laua käima saada, aga tuul oli siiski natuke liiga nõrk.

Oleksin võinud siiski oma ka 6,7 m² purje kaasa võtta. Hiljem kalda peal arutades rääkis üks vend, et ta oli oma 7,5-sega saanud ideaalset sõitu, seega oleks ehk ma ka oma suuremaga rohkem lustida saanud.

Kuigi glisseerima ei saanud ja, oli üle pika aja ka niisama vee peal liuglemine puhas rõõm. Õhtul koju sõites oli hea tunda kuidas kogu keha on kahetunnisest sessioonist mõnusalt väsinud.

No comments:

Post a Comment