Friday, June 4, 2010

Kristi: veel üks hommikune uisutrenn [123]

Ka täna kannatas ilm ühe kiire hommikuse uisutrenni teha Pirta peal

Rada: Pirita sporditee + Lillepi ring (2x)
Distants: 14km
Aeg: 1:08:05
Keskmine pulss: 155
Max pulss: 176
Seekord siis õnnestus pulss isegi veidi madalamaks saada. Pikemate trennide puhul vist lõpuosa veabki keskmist pulssi kangesti kõrgele.

Kuna mul tuli täna hommikul Pirita rattateel vastu 4 rollerit ja eile hommikul ka paar tükki, siis mul tekkis täiesti siiralt küsimus, et kas ratta- ja terviserajad on mõeldud ka motoriseeritud ratastele? Seekord olid kõik rollerid või motikad, aga kunagi mäletan seal ka üht nutikat selli, kes oli tõukerattale mootori külge pannud ja tiirutas edasi-tagasi - selliste isetehtud masinate üldine häda seisneb selles, et töötlemata bensu ja vingu maht, mis sealt välja tuleb, on üsna kohutav. Aga tegelikult on igasugu mootormasinad sportijale sellise raja peal ikka üsna ebameeldivad - et kui ise näed vaeva, et maksimaalselt hapnikku sisse ahmida ja siis pannakse sulle üks hea pahvakas vingu, on ikka päris ebameeldiv küll.

1 comment:

  1. Mind häirivad jubedalt need igasugu rollerid, kes kergliiklusteedel hängivad. Ma olen 99% kindel, et motoriseeritud transpordil pole sinna asja. Samas ei tea kuidas nende "keenjustega" tegeleda - politseisse helistama?

    ReplyDelete