Sunday, June 27, 2010

Lauri: Topu [Skate 112 L, Daytona 6.6 m² ]

Tänane plaan oli Topusse lustima minna. Prognoosi järgi pidi lõunast alates ühtlaselt 8-10 m/s puhuma. Läksin õhtul juba Laulasmaale, et hommikul varem kohale jõuda.

Veebruaris Dahabis olles rääkisid vennad, et Topus asub üksi eriti hea sectret spot’i, kus tuul on korralik aga lainetus olematu, just ideaalne freestyle´i jaoks. Oma pool tundi otsisin GPS’i ja atlase abil õiget kohta, lõpuks aitas ikka kohaliku käest küsimine. Kui lõpuks õiget teeotsa pidid kohale jõudsin, oli seal kahjuks liiga vaikne briis. Üksik laudur tiksus, aga muidu olid vaid päevitajad. Vähemalt on see koht ajju ja GPS-i salvestatud, nii et järgmine kord jõuan kiiremini kohale.

Õnneks oli Topu sadam vaid 15 km kaugusel, seega vurasin sinna. Seal aga oli toimumas KUUL CAMP 2010, nii et rand oli tihedalt surfi laudu ja telke täis. Laagri päevakavas olevat pidanud ka täna võistlusi olema, aga vähese tuule tõttu jäid sõidud ära. Tuult oli tõesti vähe, rannas seistes tundus, et on parajalt, aga merel jäi ikka väheks. Kaldal ajasin paari sõitjaga juttu, aga ega seal keegi käima ei saanud, kui siis mõni üksik formula laua ja hiigelsuure purjega. Päeva kokkuvõtteks võib öelda, et kuigi täna kihutada või mingeid vigureid proovida ei saanud, sai aga suurepärast ilma ja sooja vett nautida.

Tuuleprognoosi vaadates tundub, järgmisel nädalal peab vist sporti tegema kuival maal.

No comments:

Post a Comment