Friday, July 2, 2010

Lauri :Püünsi lustikummut

Eilseks oli Windgurus kerge tuuleprognoos . Viskasin juba kolmapäeva õhtul kama autosse, et saaks kiiremini mere äärde. Kuigi linnas ei olnud erilist tuult, siis Püünsis puhus piisavalt.

Panin peale juba sel aastal sisse harjunud komplekti Skate ja Daytona. Algus oli jama, kalda alla ei olnud piisavalt tuult ja lisaks ei saanud korralikult purje trimmi. Pidin paar korda kaldal sättimas käima, aga ikka jäid mingid voldid purjesse. Mingi hetk ajas see kogu asi mind nii vihale et mõtlesin, et miks ometi ma selle asjaga üldse tegelen? Lööks masti pooleks. Läheks ja jookseks, oleks vaja vaid botase paelad kinni siduda, või hakkaks hoopis lohesurfariks?

Vahepeal hakkas tuul ära kukkuma ja osa rahvast tuli vee pealt maha. Kuna aga koju polnud ka nagu mõtet minna, siis otsustasin vaatamata kergele tüdimusele veel natuke sõita. Nüüd suundusin kohe kaugemale merele ja seal oli tuult küllaga. Kuigi lainetus polnud kõige suurem sain laua saba lõbusalt veest välja. Päris mitu otsa sain edasi-tagasi triibutada. Päikest ja tuult oleks jagunud ehk veel tunniks, aga jõud hakkas otsa saama.

Kokku oli eile umbes 2,5 tunnine sessioon.

No comments:

Post a Comment