Monday, January 3, 2011

Uri: Suusalaager Otepääl [98]

Eelmise aasta lõpunädalal oli siis kavas suusapuhkus Otepääl, kus Kristi õe pere meid lahkelt kostile võttis. Kahjuks vedas tervis peale jõulupidustusi alt ja esimesed päevad nädalasest laagrist möödusid vaid paarikilomeetriseid suusajalutuskäike ette võttes.

Kokku tuli seega 34km, sealhulgas üks 17.7 km trenn viimasel päeval. Kuna viimasel päeval oli rajal värske lumi ja rajamasin polnud trassi üle sõitnud, siis jäi trenni tempo madalaks - vaid 10.3 kmh. Eelmisel päeval sõitsin tempoga 11.8 kmh 10 kilomeetrit ja ka siis ei tundunud libisemine kuigi hea. Samuti andis veel keres tunda möödunud haigus.

Pikk trenn näitas selgelt ära ka selle, et üle pooleteist tunni kestev trenn on organismile harjumatu. Viimati tegin sellist pingutust Rattaekstreemil 4. septembril. Ilmselgelt tuleb pikkade trennide osakaalu suurendada, kui Tartu Maratonil head tulemust soovida.

Kokku on tänaseks sõidetud 98 kilomeetrit - eelmisel aastal sain selle mahu kokku alles 13. veebruaril toimunud Alutaguse Maratoniga.

No comments:

Post a Comment