Monday, January 17, 2011

Lauri : nädala kokkuvõte [128]

Kuigi trennitegemine on viimasel paaril nädal olnud pisut lünklik sain eelmisel nädala kolm trennikorda kokku. Esmaspäeval ja reedel käisin saalis lõuga tõmbamas ja kätekõverdusi tegemasoma uuema plaani järgi. Kui viimati kirjutasin siin, et jalgadele see kord suurt rõhku pole, siis piisas vaid kahest harjutusest esmaspäeval kui kogu mu ülejäänud nädal möödus kangetel jalgadel. Mitte, et tegemist oleks mingi eriti keerulise asjaga, aga ju siis oli midagi teistmoodi kui suusatades või kükke tehes.

Laupäeval käisin Tartus Dendropargis vabastiili sõitmas. Nii nagu Uri mainis Tallinna kohta, nii oli ka Tartus peale sula ja uuesti jäätumist rada päris kiireks ja suusajälg tugevaks muutunud. Kiiruse osas oli kohe lust sõita, aga eelmise õhtu väsimus oli vist veel rinnus, et keskmine pulss tõusis üpris kõrgeks. Kuna tõuse on sinna rajale pikitud päris omajagu siis lõpptulemusena oli keskmine pulss kohe liiga kõrge. Sel nädalavahetusel võiks ka ette võtta ühe paaritunnise matka, näiteks Kõrvemaal, kus saaks väga madala pulsiga loodust käia nautimas.

Mind paneb aga jätkuvalt imestama Dendropargi rajameistrite osavus mahutada ca 6 km pikkune rada nii väiksele alale. Seda keerutamist on ikka mõnusalt palju tehtud, et igav ei hakkaks.

Distants: 13,1 km
Aeg: 59:23
Kiirus: 13,2 km/h
Pulss: 168




No comments:

Post a Comment