Friday, January 28, 2011

Lauri: Kolm korda maraton läbitud [180]

Eile tegin Pirital väga mõnusa klassika trenni. Suusad said hästi määritud – libisemine venis laskumistel päris pikaks ning pidamine oli tõusudel kindel. Alustasin trenniga piisavalt vara, et suurem mass polnud veel rajale jõudnud. Sellest tulenevalt oli ka oma tempo hoidmine palju lihtsam.

Mingit erilist tempo/pulsi taset polnud enne minekut ette näinud, aga pulss oli terve sõidu vältel üpris madal võrreldes eelmiste kordadega. Ei oska öelda, kas trenni tegemine hakkab tulemusi näitama või oli selles, et mul oli lihtsalt väga hea tuju, aga keskmiseks pulsiks tuli tavalise rahuliku trenni tase - 149. Selle tõttu aga ei kannatanud eriti kiirus, mis keskmiselt tuli 11,5 km/h. Sellisega võiksin maratoni läbida küll juba ja saaks parema tulemusekui eelnevatel aastatel.

Tegin kokku kaks 7kilomeetrist ringi. Esimesel oli kõik väga sujuv ja minek hea. Teisel ringil hakkasin millegi pärast rapsima, nii et kiirus ja pulss tõusid pisut kõrgemaks kui esimesel ringil. Siiski kokkuvõtvalt oli eile tegemist väga hea trenniga, nii et tulemusega võib rahule jääda.

Distants: 14,5km
Aeg: 1:15 ( 38:39; 36:46)
Kiirus: 11,5 km/h (11,2; 11,8)
Pulss: 149 (148; 151)

No comments:

Post a Comment