Sunday, March 15, 2009

Uri: Elu pärast maratoni - haigus ja uued suusad. [205]

Pärast maratoni läks tervis käest ära ja ei tulnud kaks nädalat tagasi. Seepärast on ka trennitegemine soiku jäänud. Ära jäi ka Haanja Maraton. Päev enne käisime küll Kristiga rajaga tutvumas. Rada oli hea, ilm ilus ja loodus kaunis - kange tahtmine oli jägmine päev starti ka minna, aga tervisega ei tahtnud riskida. Kristi läks ja sõitis ikka pool maad läbi. Tubli!

Sel nädalal ostsin endale aga uued suusad (või noh, endise trennikaaslase vanad). Fischer SCS, 202 cm pikad. SNS sidemed peal.
Neid oli muidugi vaja ikka minna nädalavahetusel proovima. Noh, libisesid küll. Rada oli muidugi ilma arvestades (+5 C) üsna puder. Pidamiseks proovisin määrida mingit vana -2...+5 kraadi kliistrit. Pidama sellest ei saanud peaaegu üldse (panin ka suht vähe). Küll aga haisevad nüüd suusad räigelt tõrva järele. Pirita rada oli ka selline, kuhu muidugi uue suusaga minna ei kannata. Ju jääb suuskade parem testimine järgmisesse hooaega.

Avastasin, et selle trenniga sai mul ka 200km suusakilomeetreid sel talvel kokku. Ikka vähe nii ilusa talve kohta.
Trenn ise oli aga 6.4km. Pidamist polnud ja haigus on ka füüsilise vormi alla viinud. Seega rohkem ei viitsinud. Eks nüüd tuleb siis uued sihid võtta ja trennitahe tagasi saada.

No comments:

Post a Comment