Tuesday, March 24, 2009

Kaur und Kristiina: Pirita

Esteks - pühapäeval oli suusatrenn ilma Kristiinata. Uhasime kahekesi Raikoga mööda radu. Esimesel ringil sai hing kinni ja järgmised kaks ringi läksid taastumiseks. Neljandal ringil oli küll jälle selline tunne, et nüüd võiks jälle sõita, aga ei hakanud pressima - tempo oli tegelikult niigi päris kõrge. Kokku ca 1h ja 4 ringi koos Ambrose mäega.

Tessaks - esmaspäeval e. eile käisime koos Krissuga suuska libistamas. 3 ringi ilma Ambrose mäeta ja aeg ca 45 minutit. Kuigi rada on kohati täiesti jahu, on ikkagi päris mõnus veel suusatada. Libisimine on täitsa super ja uisku sõites ei pea pidamisega üldse jändama. Seega - vähem stressi!

Mis järgmise 1.5 kuu ettevalmistusse puutub, siis mina mõtlesin küll veel eile, et sel nädalal saab täitsa korralikult veel suusatada. Peab endal muidugi koguaeg kerget pidurit peal hoidma, sest nii mõnusa libisemisega on ülimalt lihtne endale liiga teha - seda tahaks ju kõige vähem. Niiet Lauri - suusad kapist välja ja rajale! :)

Mõtlesin veel, et peaks nüüd veel mõned pikemad sõidud tegema, mis ajaliselt kattuksid ca 2/3 ajaga, mis kuluvad selle 23km läbijooksmiseks. Kui joosta 6min/km siis oleksid 1.20-1.30 trennid ok... ja kui Tallinnas lumi läind, liigume Haanjasse laagrisse ;) Jooksmisele oleks muidugi sobivam, kui sõidaksime klassikat, aga kuna me otseselt aega jooksma ei lähe, siis on pigem oluline põhi, mida on saanud suusarajal nüüdseks kogutud küll. 

1 comment:

  1. Ma ikka kipun juba jooksma, lume olud on nüüd juba kevadised, et see supp pole nii nauditav. Määrida enam ei viitisi eriti.

    ReplyDelete