Tuesday, March 3, 2009

Kristiina: sõidud peale maratoni [256]

Esiteks siis ideaalsest suusailmast eelmisel laupäeval, 21 veebruaril. Sõitsin 3 ringi, neist 2 ilma keppideta, tehnika lihvimiseks. Ilm oli ilus ja päike säras, sain esimese päevituse ka.

Trenn Vabariigi aastapäeva puhul. Et Lauri oli otsustanud Kõrvemaale siirduda, Kaur ja Raiko põesid haigust, siirdusid spordiklubi naised Piritale. Tegime Kristiga 3 ringi. Tunne oli suht kehva. Võibolla oli selles oma süü ka eelmisel päeval trimbatud paaril kokteilil ja sellest tekkinud vedelikupuudusel. Üldiselt suuk ei libisenud ja ei pidanud ka liiga hästi.

15. Kekkose sõit. Härraste eeskujul panin ka mina ennast võistlusele kirja, kuigi oleks saanud registreeruda ka niisama suuskadel matkajaks. Ilmselt võistluspalaviku tõttu suutsin ennast esimestel kilomeetritel suhteliselt kinni tõmmata. Eks ole siin oma osa ka minu jaoks suht jubedal rajaprofiilil. Edasi läks kõik läbi häda. Suusk küll libises aga pidamine, mis juba alguses oli suht kehva, lõppes poolel maal sootuks. Vürtsi lisas sellele suht kohutavale suusaelamusele veel keegi preili Songissepp, kellele finishisirgel alla jäin. Tema sõitis küll uisku ja mina klassikat. Nii, et kokkuvõttes: aeg 1 tund ja 14 minutit, distants 14,5 km. Arvatavasti olin 6st startinud naisest lõpuks viienda koha omanik. Loosiauhinda võita ei õnnestunud, küll õnnestus loosimist oodates kõvasti külmetada ja selle tulemusena nüüd ka haigels jääda.

No comments:

Post a Comment