Thursday, September 3, 2009

Lauri: Vahepealsed trennid

Aagustis on jooksutrennid pisut vähenenud, aga juurde on tulnud rohkem ülekeha jõutreeningut. Pirital jooksuraja kõrvale tehtud jõusaalis on seda väga hea teha. Kuna Kaur jättis oma ratta peale viimast Xdreami minu juurde, siis tegin 2 nädalalt ka tema rattaga lõigu trenne. Kodust Piritale ja tagasi on vahemaaks ca 18- 20 km olenevalt ringist. Nii olen teinud Pirita teen soojenduse, Pirita tee ääres 3-4 kiirendus sessiooni, siis vahepeal tunnike jõudu ja tagasi tulles samas rattad lõigud ja pärast jahutus.




Lõigu trenne tegin nii, et minutaega väntasin täisjõul, siis puhkust nii, et pulss kukuks 120 peale ja siis jälle kiirendus.

Koos soojenduse ja lõdvestusega, sai keskmine pulss 120 peale.

Teise poole augustist tegin nii, et kõigepealt tunnike jõudu ja siis lõdvestuseks otsa tundaega madala pulsiga jooksu. Võtsin eesmärgiks joosta +- 150-se pulsiga, kui alla pooel läheb sisi on ok, kui üle 156, sisi aeglustan tempo kõndmiseni.

Max pulss oli Pirita raja viimasel tõusul 170
Keskmine on jäändusel viisil 15okanti

Sel nädala algas uuesti võrkpalli hooaeg, lisaks on septembris plaan jooksu veelgi vähendada ja asendada see ujumise ja jõutreeningutega. See aasta peaks ikka kunagi võetud eesmärgi 5 km järjest ujumist ära tegema, praegu on seniste treeningute käigus pikim ujutud sistants 2,8 km.

No comments:

Post a Comment