Wednesday, November 30, 2011

Uri: pikad trennid pikemaks [162]

Kõigepealt "nädala tänu", mis läheb seekord Netele viimase kommentaari eest. You make me feel special!

Täna siis õhtune trenn 1:45 ja 15.4km. Tempo 6:49 ja pulss 128. Nähtavasti peaks edaspidi rahulikumalt alustama, et tempo oleks ühtlasem. Esimese 10km tempo oli 6:39 edasi läks aeglasemaks (lõpus tuli küll ka 2 telefonikõnet, mis pulssi üle ja tempot alla ajasid).
Nädala nipp madala pulsiga jooksmiseks on mõelda positiivseid mõtteid. Niikui midagi ärevat pähe tuli, läks pulss üles. Seega: Relax, Concentrate, Smile! :)

Pühapäeval tegime Kauriga vihmas ja tuules kultuuri(tuse)kilomeetreid. Kokku 8km tempoga 6:52 ja pulsiga 130. Veidi kõrgem pulss ei tulnud nähtavasti sellest, et oleksin Kauri peale kuri olnud - lihtsalt jutustamine võtab ka omajagu hapniku.

Reedel oli lühike jõutrenn.

Novembri kokkuvõtteks siis 8 jooksutrenni ja 2 jõutrenni. Kokku 82km. 10 trenni on minu jaoks väga hea tulemus - rohkem pole veel viimase 3 aasta jooksul ühelgi kuul tulnud.

1 comment:

  1. Vaatan et november meil täitsa sarnane kuu.. Mul muidugi pikkasid trenne vähe. Treeningkordi tuli 11 ja maad 79... Samas on detsembri algus kuidagi vilets olnud ja noh, selline ilm ei innusta just jooksma.

    ReplyDelete