Wednesday, December 8, 2010

Kristi: Tartu Maratoni 31km distantsile regatud [14]

Kasutasin veel sooduka aega ja regasin end ära Tartu Maratoni pooldistantsile. See asi on nüüd vähemalt korras. Plaan siis minna jälle ellu jääma ja ennast 3h-le ligemale saama. Kui see talv nüüd nii ilus püsib, nagu ta seni olnud on, siis võib ehk ka viisaka kilometraaži alla saada.

Seni aga kokku saanud alles 14km, mis muidugi on rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. Kui täna õhtu suudame end Uriga kokku võtta ja ühe tiiru Pirital ära teha, siis on kõigi varasemate aastate (ehk siis 2 aastat minu suusakarjääri) detsembrikuud ületatud. Rihin end siis vähemalt 200km täis saama enne Tartu maratoni. Võib-olla teeme Uriga selleks ka mini-suusalaagri Otepääl mingi aeg - hea on omada õde, kel maja 500m kaugusel maratonirajast.

Aga nädalavahetus läks meil sedakorda spordi jaoks täiesti luhta ja seetõttu on vahepeal aint üks suusasõit Pirital tehtud. Tegin ära terve 7,2km ringi - klassikarada oli metsa vahel ok, aga lagedal ühelt poolt lund täis tuisand ja teiselt poolt uisustiili-inimeste poolt puru sõidetud. Kloostrimetsa pool jõge oli rajal paar üsna karmi laskumist - see kõige karmim kurviga järsk laskumine oli isegi praeguse lume paksuse juures suudetud paari koha pealt täiesti jäässe sõita. Veidi tuuline oli kah. Aga hea tunne ja sõit oli ikkagi - suusatamine kohe on üks mõnus sport!

Rada: Pirita klassikarada
Distants: 7,2km ring
Aeg: 1:02:30 - ca sinnakanti (sh paus nätsu mahakakkumiseks suusa alt)
Pulss: pulsomeeter jäi maha

No comments:

Post a Comment