Tuesday, December 7, 2010

Kaur: Pirita klassika ja Nõmme vaba [34]

Eile tegin Pirital esimese klassikatrenni. Alguses tundus, et on ilgelt mõnus minek ja lahe suusatada ent esimese 7,2km ringi lõpuks oli see tunne kadunud. Lisaks veel siis üks väike ring.
Trenni alustasin väikese soojendusega, st sõitsin kuni sillani suusakeppideta rahulikus tempos: so siis 12 minutit, 1,6km ja 129 pulss, tempo 8km/h. Järgnevad 9 km oli keskmine pulss 154 ja tempo 12,9km/h. Kokku 54min suuskadel.

Laupäeval tegin Harku ringil 2 ülemist tiiru. Kuna kell ära suri, siis ei oska eriti midagi öelda, peale selle, et maru raske oli :) Aeg siis ca 1h 30min.. kokku ca 16km ?

Edit: Õhtu käes, mõtlesin, et kirjutan veidike veel. Mõnus on ju võrrelda treeninguid eelmise hooajaga. Mingeid päris järeldusi ei anna esimeste trennide pealt teha, aga kuu aja pärast peaks küll selge olema, mis seis on täna ja mis seis aasta tagasi.. .Seda võib aga siiski öelda, et aasta tagasi polnud sel ajal veel suuski alla saanudki.. Ligi kaks aastat tagasi sai tehtud aga siia blogisse esimene sissekanne, kus kirjutasin, et novembris tegin esimese lumega kaks suusatrenni. Üks neist on mul siiamaani meeles, sest olin ostnud just endale need ülilühikesed vabatehnikasuusad, Rossignoli EVO-d. Rajal oli hullult inimesi, rada oli vaid Nõmme spordibaasi ümber alumisel osal.. 1-2km pikk. .. kitsas.. mööda ei mahtunud... ja mu suusad libisesid tookord eriti hästi.. Või vähemalt selline on mälestus.

Eelmise aastaga hakkan siis võrdlema Jaanuari alguses.

Edit 2: Vanu sissekandeid edasi lugedes selgus, et mäletasin siiski valesti:) Evod ostsin hiljem ja siis sõitsin hoopiski kunstlumest rajal. Esimest suusavärki eriti ergalt ei mäleta siis.

No comments:

Post a Comment