Monday, April 26, 2010

Kaur ja Lauri: xDreami kaardid jm



Sprottt Finišis


Panin enda GPS trackid kaardile ja üles. Seda aitas teha kasulik vidin Quickroute.

Siit link läbitud teekonnale.


Igaüks analüüsib omamoodi, lisan Kauri kaartidele alla kaks graafikut kontrollpunktide aja ja koha võrdlusest. Esiteks võtsin Sprottti kõrvale võrdlusesse juba varasema konkurendi Valusate Jalgade Klubi ( finišis 50. koht). Teiseks võtsin graafikule Viljandi Crew ( finišis 133. koht), kus osaleb meie eelmise hooaja viimase etapi asendusliige Rekor.

Ääremärkus,et kanuuetapilt on Viljandi omade aeg ära võetud, kuna nad said seal 45 min trahvi, sellest ka nende madal koht lõpu protokollis.



Kontrollpunktide aegade võrdlus



Kontrollpunktide kohtade võrdlus


Kui vaadata aja võrdlust, siis graafikul paistavad meeskondade vahed suhteliselt väikesed. Tulenevalt aga suurest osavõtjate arvust (kokku lõpetas 170 võistkonda) on kohtade kõikumine päris suur. Kui vaheaegade graafikust pole Sprottide edu väga näha, siis kohtade järjestuses on Sprott enamalt jaolt ees pool. Parima kohana oleme saavutanud rattaetapil (KP 45.) 7. koha. Teiste parimateks vaheaegadeks jäi 16 koht.

Huvitav on näiteks vaadata, et kõik enne võrreldud võistkonnad valisid valiketapil erinevad punktid. Meie valisime nr 74, Valusad jalad nr 73 ja Viljandlased nr 72, pole hetkel kaarti käepärast punktidega, aga ajatabeli järgi saime me seal teistega võrreldes pooleminutilise edumaa.

2 comments:

  1. Visuaaliks ka etv uudislõik

    http://sport.err.ee/index.php?0&popup=video&id=9696

    ReplyDelete
  2. Viimase info kohaselt oleme tõusnud 33. kohale.

    ReplyDelete