Saturday, March 13, 2010

Kristi: maratonide kokkuvõte [172]

Vahepeal on siis saanud kõvasti maratonidel käidud (kõik klassikastiilis):

7.02 Alutaguse maratonil 20km - esimest korda sõitmine, suusad kehvalt määritud ja seega sõit väga raske. Aeg 2:26:20.9

21.02 Tartu maratonil 31km - teist korda ja seekord tüki maad (ca 20min) aeglasem eelmisest aastast. Aeg 4:05:11

6.03 Haanja maratonil 22km - teist korda ja napi 34 sekundiga aeglasem eelmisest aastast. Aeg 2:52:24.3 (äärmiselt huvitav küsimus on muidugi, kuidas saab võtta kümnendiksekundi täpsusega aega võistlusel, kus ei kasutata kiipe vaid käistsi ajavõtt).

Lisaks vahepeal tehtud mõned lühemad trennid Pirital ning täna 15km trenn Nõmme-Harku rajal. Tänavatel möllava sulaga tundub iga kord kahtlane, et kas on mõtet enam rajale minna, aga näiteks täna oli Nõmme-Harku klassikarada peaaegu ideaalne. Pirital vähemalt neljapäeval oli jäisem, aga reedel sadas samas värsket lund veel peale, nii et ehk saab seal ka veel klassikat sõita. Igatahes tundub, et hoolimata sulailmadest pole suusahooaeg veel kaugeltki lõppenud, nii et mina töötan jätkuvalt oma sihi kallal sellel hooajal vähemalt 200km täis saada. Praegu on veel puudu 28km, nii et lootust on.

Praeguseks tundub juba suusavorm ka täitsa mõnus olevat. Järgmine hooaeg peab pingutama oma 200km enne maratone täis saada. See ilmselt eeldab vähema hulga tööreiside planeerimist veebruarikuusse ja usinamat radadel käimist.

No comments:

Post a Comment