Sunday, March 21, 2010

Kristi: jätkuvalt suusaradadel [194]

Olen Kauriga täiesti nõus, et talv pole Eestimaa peal selleks aastaks veel sugugi läbi ja oleks vaja, et ta vähemalt mõned päevad veel hoiaks, et ma saaks ühe sõidukese veel teha ja oma 200km sihtmärgi täis. Ehkki tegelikult vaatasime Uriga täna just oma suusaskoore võrreldes eelmise aastaga ning eelmisel aastal sai samuti märtsi lõpuni suusatamas käidud. Seega pole siin midagi veel imestada. Kevad hakkabki meil siin tõelist palet näitama alles alates aprillikuust.

Sel nädalal on küll väga kõikuv ilm olnud, aga kaks suusakorda sai kirja.
T, 16.03 Nõmme-Harku ring 15km - rada oli superluks ja ilm ka sobivalt -3 kraadi. Nii ideaalseid suusaolusid sel aastal ilmselt enam siiski ei jagu.
P, 21.03 Pirital 2 lühikest ringi kokku 7km - rada oli pehme aga libe, pidada polnud suusal millegi peal. Seega rohkem kätetöö trenn ja veidi tüütu.

Ümbritsevat sula ja veebasseine arvestades on muidugi üllatav, et Pirital ja Nõmmel täitsa normaalseid radu suudetakse ikka veel pidada. Aga täna oli juba näha, et ega rajale oli välja tulnud see kõikse suurem suusasõber - rahvast oli sedakorda hõredalt. See-eest teisipäeva õhtul oli Nõmmel rahvast kamaluga.

No comments:

Post a Comment