Monday, March 12, 2012

Lauri: surfihooaeg on alanud

Viimased kolmnädalavahetust olen suusatamise asemel tegelenud hoopsi lennukama tegevusega. Pakkisin lahti oma uue lohe ja käisin seda Jüris põllu peal lennutamas. Võrreldes eelmise Cabrinha Crossbow lohega on uus Ozone Instict Sport II oluliselt rahulikum ja stabiilsem, mis teeb õppimise märgatavalt lihtsamaks ja ohutumaks.

Esimesel korral õppisin lohet alles taltsutama ning tegin seda kõike ilma lauata, et saask kätte tunde, kuidas lohe käitub. Viimasel kahel korral olen koos lauaga lohetanud. Lumelaua alla panek oli alguses küll keeruline, püüdes samasl ajal lohet õhus hoida, kuid seegi oskus hakkab vaikselt tekkima. Päris mitu korda sai enne soovimatuid kukkumisi ja lume peal lohisemisi tehtud.




Eile oli ka juba parasjagu 6 m/s tuul, nii et polnud suurt probleemi sulalume seest end välja vedada ja oma esimesed pikad triibud teha. Väga mõnus, väga mõnus. Eks algusele vastavalt oli esitus rabe, aga selel paari tunniga sain juba väikestviisi tunde sain kätte. Loodame, et vähemalt märtsi saab veel lumepeal harjutamas käia. No ja tuult võiks ka ikka olla.

No comments:

Post a Comment