Thursday, May 6, 2010

Lauri: viimase nädala tegemised

Teisipäeval käisin üle kahe nädala vollet jälle tagumas. Ei tea, kas saalis oli palav või on asju lihtsalt viimase aja passiivsuses, aga trenn väsitas ikka päris ära. Nii nagu tavaliselt tulevad tõsted paremini välja kui löögid, kuid siiski sai ka rünnakul paar palli vastastele nina ette lajatatud.

Kolmapäeval käisime Madisega Kadriorus Tervisejooksu avaetapil. Sel aastal ei suutnud me omal kontoris meeskonda kokku panna, nii et sel hooajal käin lihtsalt seltskonna mõttes neil etappidel jooksmas. Tegime hooaja alustuseks rahulikult lühikese 4 km ringi. Kogujooksu aeg oli 27 minutit ja keskmine pulss jäi 160 alla. Erilist tunnet küll polnud, et tahaks koos teistega pühapäeval 23 km vallutama minna. Jäägu see ehk järgmisesse aastasse.

Eelmisel nädalal helistas Aso ja pakkus võimalust, et üks paatkond otsib enda meeskonda liiget, et osaleda kolmapäevastel regattidel Tallinna lahel. Pakkumine iseenesest on väga atraktiivne, kuid siis oli veel plaan kolmapäeviti joosta või surfata. Tuulise ilmaga on ikka suurem tahtmine üksi oma lauaga väljas olla, meeskonda aga ei saaks ju jällegi hätta jätta. Nii et jätan sel korral pakkumise vastu võtmata.

Nädalavahetuseks ootan tuult.

No comments:

Post a Comment