Tuesday, August 11, 2009

Uri: Tuhka pähe ja rattad alla!

Tuleb tõdeda, et pole ammu Sprottti sisse kandeid teinud, ega teiste kirjutisigi lugenud. Nüüd Peterburg-Tallinn bussis tekkis selleks sobiv hetk. Esiteks tahan kiita Kauri-Lauri sissekannet meie xDreami esimese etapi kohta. Oli päris põnev lugemine ja analüüs. Eks tuleb tunnistada, et mina olin ikka ratta etapi alguseks kutu ja edasi ma lihtsalt surin. 4 tundi.
Järgmine osavõistlus läks natu paremine (vähemalt enesetunde järgi). Vast Kaur võtab kätte ja paneb ka sellest analüüsi kokku.

Isiklikus arengu osas otsustasin endale uued uisud osta. Vanadel olid rattad nii väsinud, et nendega ei kõlvanud enam sõita. Aga kui juba uued rattad osta, siis tundus loogiline ka raamid välja vahetada. Sest mitte keegi ei sõida enam 84mm ratastega, isegi kui neid on 5 tükki all! Ja no uued raamid ja rattad maksavad kokku umbes sama palju kui uued uisud.

Niiet, siis siin nad on:

Rollerblade Racemachined, 4x100mm ratastega.

Esimesed kogemused ütlevad, et lippavad küll, kuid maapinnast 14mm kõrgemal olek annab veel esialgu tunda. Lähiajal peaks minema ka saapad kuumaks ajama ja jala järgi välja voolima. Sellest, kuidas mul nende uiskudega Tartu Uisumaratonil läks, juba järgmises loos.

No comments:

Post a Comment