Sunday, January 8, 2012

Kristi: selle hooaja esimene suusatrenn [6]

Täna tegi suurem osa sprottte suusahooaja ühisstardi - Hennolt on peatselt oodata ka sellekohast fotojäädvustust. Jäädvustuse ülesvõtja oli Kristiina, kes näitas klassi omaette ja avas hooaja juba eile ära.

Tänane lumi oli mõnus ja mõned vabatahtlikud olid isegi kerge klassikajälje suutnud sisse lükata. Määret ei viitsind keegi panna, sest korralikku klassikatrenni polnud loota. Võtsin siis sihi rohkem pulsi hoidmisele ja see polnud kerge. Tuleb välja, et sarnaselt jooksmisega pulssi alla 160 hoida on väga keeruline, isegi kui tempo on jooksuga pea võrdväärne. Isegi laskumised polnud oluliseks abiks - esimese rajalkäigu tasakaaluharjutused olid ilma rajata kõrgetel laskumistel veidi vaevalised ja vedasid pulssi üles. 

Kokkuvõttes oli aga igati mõnus pühapäevane suusasõit. Loodetavasti kasutatakse nüüd veidi külmemaid ilmasid ka lumetootmiseks - Pirital polnud kahjuks küll kahureid kusagil näha. Aga väikeste soojalainete vahel on lootust üsna stabiilsele külmale, nii et loodetavasti on nüüd suusahooaeg püsivalt kohal. Riskide maandamiseks peaks muidugi üritama igal vabal õhtul siiski ühe suusatiiru teha.

Rada: 1,5x Pirita 3,5km ring
Distants: 6km
Keskmine pulss: 172 
Aeg: 1:00:06
Keskmine kiirus: 5,7 km/h

2 comments:

  1. Kui mina tunnike hiljem rajalt tulin, siis tegi kahur kelgumäele lund. Vast siis pärast hakkasid suusatajatele ka tegema.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete