Saturday, January 21, 2012

Kristi: nädalavahetuse puhul üks pikem suusasõit [38]

Täna käisime Raikoga Pirita pikal ringil pikemat rahuliku pulsi trenni tegemas. Klassikarada oli täitsa olemas, päris mitmes kohas küll okka- ja mullasegune. Aga suures pildis kannatas sõita ilusti. Esimesel ringil oli isegi Ambrosiuse mäe tagumine laskumine sõidetav, teise ringi ajaks oli aga jää juba nii välja lihvitud, et parema suusa võttis liigselt külglibisemisse ja sain selle aasta esimese kukkumise kirja. Jäise raja pealt jäi reis tükiks ajaks päris valusaks, aga Kloostrimetsa tagasirge ajal oli juba jälle mõnus sõiduhoog sees.

Klassikaraja põhjad olid üsna jäised, mistõttu sai pikemate sirgete peal korralikku paaristõuke trenni teha. Paaristõuked pole aga minu pulsi sõbrad - paari tõuke peale on kohe pulss hulka kõrgem. Kokkuvõttes siis sai rahuliku pulsi trennist mitte nii rahuliku pulsi trenn. Selle arvelt aga kiirus oluliselt parem, kui selle aasta esimesel trennil.


Rada: 2x Pirita 7,2km ring
Distants: 14,52km
Keskmine pulss: 169 
Aeg: 2:03:53
Keskmine kiirus: 7 km/h


Aga sõita oli igati mõnus, peab homme ka minema.
Rahuliku pulsi trenniks on tegelikult kõige parem Harku metsa 8km ring. Viimased 2 korda saigi seal käidud ja pulss püsis täitsa ilusti keskmiselt 162 peal.


No comments:

Post a Comment