Sunday, January 29, 2012

Kristi: pühapäev taas Pirita rajal [63]

Sel nädalal sai 2 korda Pirital käidud: neljapäeval tegime Kadriga ühissõitmist 7,2km ringi ja täna tegin üksi kokku 11km jagu. Neljapäeval tegi Kadri tempot ja pulss sai üsna kõrge, aga vahelduseks peab ka tempotrenni tegema.

Kui eile sai planeeritud Viljandi järve ringist loobutud karge külma tõttu, siis tänane Tallinna -10 oli ideaalne suusatamiseks. Pirita klassikaradasid on vahepeal küll paremaks tehtud, aga mitmes kohas oli ikkagi kruusakive ja mulda ja okkaid ja käbisid. Ambrose mägi oli päris hästi korda tehud - laskumiseks Lükati sillale oli lõigatud väga korralik rada ning mäe tagakülje laskumine oli samuti täiesti sõidetav. Seega ühtki kukkumist ei tulnud ja tempo sai isegi mõistliku pulsihoidmistaktikaga täitsa hea. Kloostrimetsa tagasirgel tegin veel paaristõuke trenni, homme ei saa käsi ilmselt üldse tõsta. Kokkuvõttes mõnus pühapäevasuusk.


Rada: 1,5x Pirita ring
Distants: 11,02km
Keskmine pulss: 163 
Aeg: 1:32:15
Keskmine kiirus: 7,2 km/h

Eelolevaks nädalaks lubatakse kõva pakast, aga loodetavasti Tallinna kandis meri hoiab ikka sooja ja kannatab sõitmas käia. Maratoniks peab vähemalt 100km kokku saama.

No comments:

Post a Comment