Tuesday, September 4, 2012

Lauri miisuga rannas


Kes on veel huvitatud surfikamast? Veel on pakkuda Fanaticu laud, kaks purje ja kaks masti. Kõik muu on läinud müügiks. Kuna müügist saadud rahale ei meeldi madratsi all olla, investeerisin selle väiksemasse lohesse – F-one Bandit III 9 m² ( praeguse 13 m² lohega pean juba 10+ m/s tuulega kaldale jääma). See on nüüd paras püss millega sügistormidele vastu minna.




Ilus on ta. Must. Altpoolt vaadates isegi nahkhiire kujuga ja kui tema äkilisust ja temperamenti arvestada, ongi Nahkhiir tema uus nimi. Minek on kiire ja tõmme hea. Nii, et lohet üles lastes ehmatasin selle kiiruse peale nii mina kui üles aitaja. Samamoodi gybe tehes oli selle tõmme harjumatult järsem kui suuremal lohel. Esimesel kohtingul kõike ei julge teha,  nii siis tegin tunde saamiseks alguses  niisama triibutamist ja proovisin lohe kiirust, peale mõneajast tutvust ka juba hüppeid. Õhulend on sellega mõnus ja hangtime pikk. Vaatamata oma väiksusele hoiab lohe ilusti õhus ja maandumine on pehme. Mingi hetk läksin küll natuke ülekäte ja mõtlesin, et teen sellise poolkõva backrolli. Viga. Ma ei teinud asja korralikult lõpuni, nii et jõudsin  vaid lohele selja keerata, kui see mind tagurpidi ja selg ees täie laksuga vette lajatas. Siis oleks küll lootnud, et löökvest kaitsevahendina kaasas oleks olnud. Esimese kohtingu jaoks vist liiga julge samm. Võtsin nüüd natuke kuraaži maha ja püüdsin rõõmu taltsutada. Meeldejääv oli esimene kohtumine, rõõmuirve ei  kadunud näolt ka koju jõudes.

Loodan, et tsüklonaalne karusell Läänemerel jätkub ja ma saan sel nädal veel teise, kolmanda ja neljandagi kohtingu teha. 


No comments:

Post a Comment