Sunday, July 3, 2011

Lauri: Mitte kõva mehe jooks

Käisin eile kolmandat korda Kõva Mehe Jooksul. Halvasti läks. Põhjuseks on eelmine liiga pikaks veninud öö ja sinna otsa veel palav ilm. Kohe peale starti lõi pulsi 190 peale ja sealt enam alla ei tahtnud tulla. Kuigi tunne oli enam vähem otsustasin mitte riskida ja raja rahulikult läbi sörkida ning mitte pingutada. Nii siis jooksin rahulikult oma tempos ja lasin kõvemad mehed ja naised endast mööda.

Rada oli sel aastal pikemas venitatud. Kui eelnevatel aastatel on see olnud 7-8 km, siis seekord tuli 10 km täis. Lisaks lihtsalt krossijooksule, oli rajal ka omajagu takistusi. Juba traditsiooniliste veetakistuste, heinapallide, mudas roomamise jms kõrval tuli sel aastal ronida näiteks üle palkmaja katuse. Millegi pärast oli läks rada läbi ka mingist ise tekitaud prügimäest, mis polnud kindalasti mu lemmik takistus.


Läbisin raja ajaga 1:07 (võitja aeg 43 minutit) ja sain kokkuvõttes 147 , kokku lõpetas ligi 230 jooksjat. Olgu see siis järgmiseks korraks hoiatus, et võistluseelsel õhtul tuleb rahulikult võtta.

Järgmine nädalavahetus on Järvakandi Raudmehe võistlus (kõigil võistlustel on viimasel ajal päris jõulised nimed pandud). Äkki peaks oma esimese triatloni ka ära tegema?

No comments:

Post a Comment