Sunday, July 24, 2011

Kris: isevärki hooaeg

Nagu eelnevalt öeldud, oli hooaja tipp ajastatud juuni algusesse ja püstitatud eesmärgid said täidetud 2 juunil. Resultaadiks üks tilluke titt, esimene sünnijärgne sprottt, Berk Johan. Jah härrad, selle pingutuseraskust võrreldakse 60 km kiirkõnniga. Ürituse data: 50 cm, 3038 g ja 12 h.

Paraku on sportlikud saavutused pärast seda jäänud kesiseks. Peale ettevalmistavat Maijooksu, mis sai kepikõnnil läbitud ajaga ca 1h ja 5 min on füüsilist pingutist olnud suhteliselt vähevõitu. Kuid midagi siiski... Eelmisel nädalal sai tehtud kaks jooksutrenni, nendest üks 50-minutiline ja teine 30-minutiline. Ei tea kas kõrvaltvaadates see ka jooksu moodi tundus aga nii ma seda siiski kutsuksin.

Eile õnnestus teha ka üks tunnipikkune rattatrenn Kauri seltsis. Eelmise aasta septembris soetatud uus sõber Scott Sportster P3 (jah, nagu Netel) on teenimatult vähe seltskonda saanud. Luban ja loodan, et see viga saab pea parandatud. Tunnipikkusel trennil oli kiirus vist ca 25 km/h ja pulss ilmselt üle mõistuse. Õnneks datat pole.

No comments:

Post a Comment